Warpzone

Vi sponser Warpzone 2017

Vi er glade for å være med som sponsor og leverandør av scene og lys til Warpzone. Vi drar som i fjor også på med en av landets beste LED-skjermer til årets Warpzone. I år med enda bedre oppløsning enn tidligere!

Warpzone er mer enn data, og i tillegg til scene og lys leverer vi 15 m2 Martin Face 5 LED-skjerm som vi håper kan være med og sette fokus på det som skjer på scenen under årets arrangement. Vestad Lighting ønsker dere en topp høstferie i Randaberg Arena!

Ta gjerne en kikk på siden og finn ut mer om hva vi leverer, eller stikk innom siden vår på facebook.

Bilder fra andre produksjoner:

Om oss

Vestad Lighting AS ble etablert i Sandnes i 1998. De første årene var fokus i hovedsak på filmproduksjon og lys for TV-bransjen. Samme året så Hotel Cæsar dagens lys, og det ble dermed etablert en avdeling i Oslo med ansvar for lyset på denne serien.

Etter kort tid dreide fokuset mer over på konserter, møter og events, men vi er fortsatt sør-vestlandets leverandør av lysutstyr for film.

På begynnelsen av 2000-tallet økte etterspørselen etter kompetanse innen flerkameraproduksjon og lyssetting for dette, og Vestad Lighting har derfor i mange år levert kameraproduksjoner i tillegg til lyssetting.

Steget videre til LED-storskjermer har dermed også vært naturlig når vi de siste årene har innlemmet dette i vår portefølje.
© Vestad Lighting AS.
Adresse: Orstadvegen 132B | 4353 KLEPP STASJON
Epost: post(a)vlas.no.