Teknisk produksjon & utleie

Vestad Lighting tilbyr alt fra utleie av en enkelt lyskaster til komplette sceneproduksjoner, og vi har fokus på høy kvalitet både i utstyr og gjennomførelse. Våre medarbeidere har lang erfaring både med lyssetting og videoproduksjon, og tar gjerne en prat for å finne ut hvordan ditt prosjekt kan gjennomføres på en best mulig måte. Vi har et tett samarbeid med andre leverandører slik at vi kan tilby en komplett teknisk leveranse. Nedenfor finner du mer informasjon om hva vi kan tilby og eksempler på tidligere prosjekter. Ta gjerne kontakt om du har forespørsel om pris eller vil diskutere løsninger til ditt arrangement.

Konsert og event

vl getfocused 1
Vi leverer lys-, LED- og video-produksjoner til store og små konserter, events og forestillinger. Noen ganger leverer vi deler av teknikken, for eksempel lys, LED-skjerm eller videoproduksjon, mens andre ganger leverer vi totalproduksjon med scene, lys og alt som hører til. I samarbeid med Audioproduksjon leverer vi gjevnlig totalproduksjoner med scene, lyd, lys og video. Enten du skal arrangere julebord eller et kundearrangement for din bedrift, hjelper vi deg gjerne med å gi arrangementet ditt en stilig og profesjonell ramme. På denne siden har vi samlet informasjon om et utvalg prosjekter innenfor konserter og events.

Utstilling og messestand

utstillingerogmessestands
Vestad Lighting kan hjelpe med lysdesign- og installasjon av din utstilling eller messestand. Vi har lang erfaring med messestands for store og små bedrifter, og lyssetter både midlertidige og permanente utstillinger. Vi har blant annet levert lysdesign på en rekke utstillinger ved arkeologisk museum i Stavanger, og leverer lys og AV til flere stands under ONS annenhvert år. Sjekk ut noen av utstillingene vi har lyssatt her.

Film- og TV-lys

filmogtvlysweb
Vi har lang erfaring med lyssetting for film og TV. Vi har levert lysdesign og bemanning til Hotel Cæsar i 13 år, lysdesign på Andra Avenyn på SVT, og gjort lys på spillefilmer som Monstertorsdag og Alt for Egil. Av nyere dato har vi levert lysinstallasjon til flere TVstudioer, blant annet til TV2s nyhetsstudioer, til Norsk Toppfotball på Ullevål stadion og til TV Aftenbladet i Stavanger. Vi er sør-vestlandets leverandør av filmlys, og har både HMIer, seil og annet lysutstyr for film. Nedenfor finner du en oversikt over filmlys vi har for utleie.

Oversikt filmutstyr (PDF)

LED-skjerm og AV

partilederdebatt
Bruk av LED-skjermer og grafikk i scenedesign har blitt mer og mer populært de siste årene. Vi har 28m2 med 10mm LED-skjerm fra Martin Professional. I tillegg har vi 14m2 med 20mm LED i samme serie, som kan benyttes kreativt om hverandre i samme design. Panelene kan bygges sammen til en eller flere storskjermer, eller henges opp kreativt i mindre enheter som scenedekor. Det er kun kreativiteten som setter grenser for bruken, og vi har også fått produsert stativ for å kunne montere skjermen på små messestands. Vi har også 14m2 med 5mm LEDskjerm fra Martin, som benytter samme styringssystem som resten av LEDskjermene våre. For konferanser har vi projektorer, lerret, skjermer, scalere og det som trengs for å avvikle presentasjoner, videoer osv. på en smidig og profesjonell måte. Vi har også et tett samarbeid med andre leverandører slik at vi kan tilby større prosjekter. Ta gjerne kontakt for en AV-prat med en av våre medarbeidere.
 

Videoproduksjon

Vi har lang erfaring med flerkamera videoproduksjoner for konserter, konferanser og events. Vi benytter profesjonelle studiokamera som gir oss en driftssikker løsning av høy kvalitet. Vi har et bredt utvalg av optikk fra 8x vidvinkel, og til 55x zoomoptikk der kamera kan plasseres langt fra scenen og ut av veien for publikum. Vi er også medeiere i Kameraproduksjon AS, og kan dermed tilby flerkameraproduksjoner i HD, fortsatt med profesjonelle systemkamera. Gjennom Kameraproduksjon AS tilbyr vi en tilhengermontert produksjonsenhet som effektivt kan rigges opp for å gjøre utendørsproduksjoner i HD. Gode kontakter gjør at vi også kan levere spesialutstyr på produksjoner som krever dette.

Til toppen

© Vestad Lighting AS.
Adresse: Orstadvegen 132B | 4353 KLEPP STASJON
Epost: post(a)vlas.no.