Installasjon

Sartor storsenter

Vi leverte 40m2 LEDskjerm til Sartor Storsenter på Sotra. Skjermer har 16mm pikselavstand, og måtte monteres i vinkel på veggen for best mulig synsvinkel. Etter som byggeprosjektene skrider frem, er det mulig å forandre vinkelen på skjermen slik at den alltid vil vende mot det åpneste området. Vi leverte, installerte og idriftsatte skjermen, mens innholdet leveres av Hatteland Solutions via deres Digital Signage system.

Lek med været på Energisenteret

”Lek med været” på Energisenteret – Hunderfossen.
Vi leverte lyssettingen til det interaktive spillet "Lek med været" på Energisenteret i Hunderfossen. Ved hjelp av bevegelige plater på bordet midt i rommet styrer besøkende spillet, og trigger lyd, lys og bilde til å gjenskape ulike værfenomener, inkludert en 18kw vifte som skaper vind i rommet. Installasjonen inkluderer LED-lys i vegger og tak, og strober for lyn-effekt. Lyset styres fra en eCue Butler lysstyring, som igjen mottar signal fra PCen som styrer spillet. Vi har også installert lys i tilsvarende spill på DuVerden vitensenter i Skien. Vi takker Sixsides for oppdraget.

Norsk Industriarbeidermuseum, Rjukan

Vi leverte lysdesign og installasjon til en permanent utstilling om den norske industriarbeideren. Utstillingen ble montert i en av de gamle turbinhallene på Vemork, Rjukan hos Norsk Industriarbeidermuseum. I alt fem epoker av instriarbeiderhistorien er lyssatt, i tillegg til yttervegger med grafikk, langvegg med historiske tidslinjer og gjennomsiktige bokser i gulvet. Vi fikk også gleden av å lyssette en av de gamle turbinene innvendig og utvendig.

I utstillingen til Bergens Mekaniske Verksted ble det laget en kulvert i gulvet som inneholdt sveiseutstyr og rekvisitter. Her installerte vi en Martin Atomic 3000 strobe trigget med bevegelsessensor for å illudere sveiseblink, noe som gav en ekstra dimmensjon til utstillingen. Hele utstillingen er DMXstyrt med brukervennlige knapper fra et AnyScene kontrollpanel.
© Vestad Lighting AS.
Adresse: Orstadvegen 132B | 4353 KLEPP STASJON
Epost: post(a)vlas.no.