Konserter og events

Vannfestivalen

De siste årene har vi i samarbeid med Audioproduksjon levert totalproduksjon til vannfestivalen på Ålgård. På den vindutsatte brygga ved Edlandsvatnet kommer groundsupport-scenen vår til sin rett. Leveransen besto i utstrakt bruk av LED, både som effektlys og grafikk-skjerm.

Speiderlandsleiren 2013

I samarbeid med Audioproduksjon leverte vi totalproduksjon til speiderlandsleiren 2013 i Stavanger. Arrangementet foregikk over to helger med artister og underholdning, og i tillegg til teknikken leverte vi også bemanning både på rigg og avvikling av lys og LED-skjerm/grafikk.

Julebygdspelet

Vi har vært teknisk leverandør til Julebygdspelet siden starten i 2010. Spelet som setter julestemningen i begynnelsen av desember foregår utendørs på parkeringsplassen forran Julebygda kapell. Produksjonen er krevende, og har gitt oss god erfaring med utendørs produksjoner i ekte vestlandsklima. Vi har med oss Audioproduksjon på lyd, og foruten et 20-talls trådløse mikrofoner, benytter vi oss av både LED-lyskasterer og vanlige glødelamper i produksjonen. Bildene er fra spelet i 2012, der snøen lavet ned på premieren.

Get Focused

Get Focused 2011 ble den første produksjonen med vår nye Martin EC-10 LEDskjerm. I tillegg leverte vi 40mm LC+ LED med grafikk i bakkant av scenen, og hele lysproduksjonen inkludert avvikling.

Til toppen

© Vestad Lighting AS.
Adresse: Orstadvegen 132B | 4353 KLEPP STASJON
Epost: post(a)vlas.no.